Malatya'da Bina Çöktü : Malatya Gazeteciler Cemiyeti / İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü.

Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Baruş çöken binada bir kahvehane, fırın ve tavuk satan bir işletmenin yer aldığını dile getirdi. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan .

Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Depremde hasar gören bina, yıkım sırasında çöktü | Gökyüzü
Depremde hasar gören bina, yıkım sırasında çöktü | Gökyüzü from www.gokyuzuhaberci.com
Baruş çöken binada bir kahvehane, fırın ve tavuk satan bir işletmenin yer aldığını dile getirdi. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Battalgazi belediye başkanı osman güder, cnn . Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen .

Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi.

· alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Baruş çöken binada bir kahvehane, fırın ve tavuk satan bir işletmenin yer aldığını dile getirdi. Battalgazi belediye başkanı osman güder, cnn . Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan .

Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü.

Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi. Malatya Gazeteciler Cemiyeti
Malatya Gazeteciler Cemiyeti from www.malatyagazetecilercemiyeti.org
Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü.

Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü.

Battalgazi belediye başkanı osman güder, cnn . İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar .

İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya Gazeteciler Cemiyeti
Malatya Gazeteciler Cemiyeti from www.malatyagazetecilercemiyeti.org
İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Battalgazi belediye başkanı osman güder, cnn . Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi.

Baruş çöken binada bir kahvehane, fırın ve tavuk satan bir işletmenin yer aldığını dile getirdi.

Battalgazi belediye başkanı osman güder, cnn . Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi.

Malatya'da Bina Çöktü : Malatya Gazeteciler Cemiyeti / İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü.. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi.